top of page

Veertig  jaar geleden ben ik begonnen als kunstenaar. Mijn grootste passie is toch wel het etsen. Ik ben een aantal jaar later ook gaan schilderen. Daarvoor heb ik na een jaar Klassieke Academie de kunstopleiding van de Foudgumse School afgerond, een opleiding waarbij de figuratieve schildertechnieken centraal staan. Mijn schilderwerk zou ik willen typeren als fris van kleur, gemixt met een tintje humor. Mijn inspiratie vind ik vaak uit mijn directe omgeving, waarbij mens, dier en natuur favoriet zijn.

Ik maak naast eigen werk (waarmee ik jaarlijks op diverse plekken exposeer) tevens werk in opdracht.  Scholen (basis- en middelbaar) en bedrijven kunnen mij als coach op projectbasis inschakelen voor kunstonderwijs, voor het begeleiden van kunstprojecten en kunstworkshops tijdens teamuitjes/teambuilding. Op scholen geef ik als zzp-er vakoverstijgend lessen waarbij ik leerkrachten coach.

Ben je benieuwd naar mijn werk, wil je een kunstwerk door mij laten maken of heb je interesse in een workshop, bel, mail, app of kom dan gerust een keer langs in mijn atelier. 

bottom of page