top of page

'Ik ben naast kunstenaar tevens leerkracht op een basisschool. Waar de kunst in haar les geven vaak centraal staan.

  Dertig jaar geleden ben ik als kunstenaar begonnen en ben autodidact. Mijn grootste passie is toch wel het etsen. Ik ben een aantal jaar later ook gaan schilderen. Daarvoor heb ik na een jaar Klassieke Academie de kunstopleiding van de Foudgumse School afgerond, een opleiding waarbij de figuratieve schildertechnieken centraal staan. Mijn schilderwerk zou ik willen typeren als fris van kleur, gemixed met een tintje humor. Mijn inspiratie vind ik vaak uit mijn directe omgeving, waarbij mens en dier favoriet zijn.

Ik maak naast eigen werk (waarmee ik jaarlijks op diverse plekken exposeer) tevens werk in opdracht. Scholen (basis- en middelbaar) en bedrijven kunnen mij als coach op projectbasis inschakelen voor kunstonderwijs, voor het begeleiden van kunstprojecten en kunstworkshops tijdens teamuitjes/teambuilding. Op scholen geef ik als zzp-er vakoverschrijdende lessen waarbij ik leerkrachten coach.

Ben je benieuwd naar mijn werk, wil je een kunstwerk door mij laten maken of heb je interesse in een workshop, bel, mail, app of kom dan gerust een keer langs in mijn atelier. 

bottom of page