José Geertzen-Visser:

'Ik ben naast kunstenaar tevens leerkracht op een basisschool en coach in vakoverschrijdende lessen (kunst 21e eeuw). Dertig jaar geleden ben ik als kunstenaar begonnen en ben autodidact. Mijn grootste passie is toch wel het etsen. Ik ben een aantal jaar later ook gaan schilderen. Daarvoor heb ik na een jaar Klassieke Academie de kunstopleiding van de Foudgumse School (de foudgumse school) afgerond, een opleiding waarbij de figuratieve schildertechnieken centraal staan. Mijn schilderwerk zou ik willen typeren als fris van kleur, gemixed met een tintje humeur. Mijn inspiratie vind ik vaak uit mijn directe omgeving, waarbij mens en dier favoriet zijn.

Ik maak naast eigen werk (waarmee ik jaarlijks op diverse plekken exposeer) tevens werk in opdracht. Scholen (basis- en middelbaar) en bedrijven kunnen mij als coach op projectbasis inschakelen voor kunstonderwijs, voor het begeleiden van kunstprojecten en kunstworkshops tijdens teamuitjes/teambuilding. Op scholen geef ik als zzp-er vakoverschrijdende lessen waarbij ik leerkrachten coach.

Ben je benieuwd naar mijn werk, wil je een kunstwerk door mij laten maken of het je interesse in een workshop, kom dan gerust een keer langs in mijn atelier. Je kunt via het contactformulier een afspraak maken.