ACTUEEL

* José doet mee aan de expositie 'Stad en ommeland' in Galerie Paterswolde.

Vanaf 29 maart t/m 19 mei 2021 bent u van harte welkom bij deze expositie. 

Veel mensen hebben onze mooie stad en provincie Gronignen (her)ontdekt terwijl we noodgedwongen thuis zaten en niet ver konden reizen. Nieuwe plekken, maar ook bekende locaties met een frisse blik: we staan te popelen om de impressies van onze kunstenaars met u te delen.

Er is geen officiële opening in verband met de maatregelen rondom het corona-virus, maar we kijken uit naar uw komst. Vanaf maandag 29 maart kunt u weer op uw gemak rondkijken in de galerie. Voorlopig kan dat alleen op afspraak: info@galeriepaterswolde.nl.

José in het NIEUWS

Jan Mankes Kippetje

6 juli 2020 José deed mee aan 100 jaar Jan Mankes en haar kippetje is één van de 25 werken met de meeste stemmen. Dit schilderij maakt deel uit van de expositie in Eerbeek, eerst in de kerk, daarna bij een ondernemer in het dorp.

Op bezoek in Nijsinghhuis

27 juni 2019 José bezoekt met leerlingen OBS De Westerburcht het  Nijsinghhuis in Eelde (artikel in Krant van Tynaarlo)

Interview Jose Geertzen

25 april 2019 Krant van Tynaarlo: Interview met José in Kleintje Cultuur.

Jonge Rembrandtjes in Eelde

4 april 2019 Basisschool de Westerburcht duikt dit Rembrandt-jaar in de kunst van deze schilder. Vanmiddag gaan de leerlingen van groep 6 zelf kunstzinnig aan de  slag. Juf José Geertzen vertelt hoe en waarom de school dit stuk geschiedenis herbeleeft. Kijk op RTV Drenthe voor dit item.

Tynaarlose Rembrandt

3 april 2019 Wethouder Oetra Gopal krijgt Tynaarloose  Rembrandt' van juf José en kinderen van basisschool De Westerburcht.

© 2019 JoséKunst 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now