top of page

ACTUEEL

* José doet mee aan de expositie "Visitekaartjes te Paterswolde.

 U bent van harte welkom bij deze expositie. Van 22 november t/m 6 januari 2024.  De openingstijden zijn van woensdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.30 en zaterdag van 10-17 uur.

 info@galeriepaterswolde.nl

*Jose heeft haar schilderijen ook hangen in de winkel van de buitenplaats. Museum  De Buitenplaats te Eelde.

*. Jose heeft haar werk ook hangen in Kunsten Centrum K38 te Roden. Expositie t/m 10 december (woensdag t/m zondag van 13.00  tot 17.00).

 


Ets. _Van het gas af_

José in het NIEUWS

deKrant Tyrnaalo

PATERSWOLDE – José Geertzen probeert met haar kunstwerken de wereld keer op keer de juiste kleur te geven. Om inspiratie op te doen reist ze niet de hele wereld rond, want soms ligt het gewoon voor het oprapen vertelt de kunstenares uit Paterswolde.

Jan Mankes Kippetje

6 juli 2020 José deed mee aan 100 jaar Jan Mankes en haar kippetje is één van de 25 werken met de meeste stemmen. Dit schilderij maakt deel uit van de expositie in Eerbeek, eerst in de kerk, daarna bij een ondernemer in het dorp.

Op bezoek in Nijsinghhuis

27 juni 2019 José bezoekt met leerlingen OBS De Westerburcht het  Nijsinghhuis in Eelde (artikel in Krant van Tynaarlo)

Interview Jose Geertzen

25 april 2019 Krant van Tynaarlo: Interview met José in Kleintje Cultuur.

Jonge Rembrandtjes in Eelde

4 april 2019 Basisschool de Westerburcht duikt dit Rembrandt-jaar in de kunst van deze schilder. Vanmiddag gaan de leerlingen van groep 6 zelf kunstzinnig aan de  slag. Juf José Geertzen vertelt hoe en waarom de school dit stuk geschiedenis herbeleeft. Kijk op RTV Drenthe voor dit item.

Tynaarlose Rembrandt

3 april 2019 Wethouder Oetra Gopal krijgt Tynaarloose  Rembrandt' van juf José en kinderen van basisschool De Westerburcht.

bottom of page