ACTUEEL

Dit jaar deed José mee aan de kunstwedstrijd 'In de geest van Jan Mankes'. Haar Kippetje behoorde na de stemming tot de 25 werken met de meeste stemmen. De 25 beste kunstwerken volgens de vakjury én de 25 kunstwerken met de meeste stemmen van het publiek (waaronder Kippetje) worden vanaf zaterdag 12 september geëxposeerd op verschillende plaatsen in Eerbeek. Eerst van 12 september tot 26 september in de Kruiskerk en 30 september tot 15 november bij diverse ondernemers in Eerbeek.

* Vanaf 25 oktober t/m 6 december 2020 is werk van José en 15 van haar VTNL collega's te zien bij Pictura Groningen in de expositie 'Kunst uit de Kop'. De titel van deze expositie is ontleend aan het jaarlijkse kunstevenement van VTNL dat door corona dit jaar geen doorgang kan vinden. In plaats van een weekend vol kunst laat deze tentoonstelling in Pictura de diversiteit van VanTyNaarLo in volle omvang zien. Een veelzijdig aanbod van zestien VTNL-leden, op een prachtige locatie in Groningen.

Meer informatie op de site van Kunstenaarsvereniging VanTyNaarLo.

 

 

 

* José doet mee aan de expositie 'Visitekaartjes' in Galerie Paterswolde.

Vanaf 8 november t/m 12 januari 2021 bent u van harte welkom bij Visitekaartjes’, de inmiddels bij deelnemers en publiek zeer bekende expositie in Paterswolde. Zeer betaalde kunst en keuze uit meer dan 1.000 werken! Kijk even op de site van de galerie voor alle informatie over een bezoek aan de expositie. 

José in het NIEUWS

Jan Mankes Kippetje

6 juli 2020 José deed mee aan 100 jaar Jan Mankes en haar kippetje is één van de 25 werken met de meeste stemmen. Dit schilderij maakt deel uit van de expositie in Eerbeek, eerst in de kerk, daarna bij een ondernemer in het dorp.

Op bezoek in Nijsinghhuis

27 juni 2019 José bezoekt met leerlingen OBS De Westerburcht het  Nijsinghhuis in Eelde (artikel in Krant van Tynaarlo)

Interview Jose Geertzen

25 april 2019 Krant van Tynaarlo: Interview met José in Kleintje Cultuur.

Jonge Rembrandtjes in Eelde

4 april 2019 Basisschool de Westerburcht duikt dit Rembrandt-jaar in de kunst van deze schilder. Vanmiddag gaan de leerlingen van groep 6 zelf kunstzinnig aan de  slag. Juf José Geertzen vertelt hoe en waarom de school dit stuk geschiedenis herbeleeft. Kijk op RTV Drenthe voor dit item.

Tynaarlose Rembrandt

3 april 2019 Wethouder Oetra Gopal krijgt Tynaarloose  Rembrandt' van juf José en kinderen van basisschool De Westerburcht.

© 2019 JoséKunst 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
Tynaarlose Rembrandt

3 april 2019 Wethouder Oetra Gopal krijgt Tynaarloose  Rembrandt' van juf José en kinderen van basisschool De Westerburcht.

Go to link